Announcement

Collapse
No announcement yet.

Iranian presidential elections ['stolen' election]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Entekhabat
    Funny song by "Maks" about the presidential election

Comment

• میرحسین در مناظره امشب خود با احمدی نژاد برای هر سوال احمدی نژاد پاسخی محکم داشت ، و این احمدی نژاد بود که توانایی پاسخ دهی به سوالات میرحسین موسوی را نداشت و بسیار بی ادبانه به میان کلام او هم میامد از چهره احمدی نژاد خشم و فشار ناشی از ناتوانی در پاسخ دهی به سوالات به وضوح قابل مشاهده بود امشب بود که همه فهمیدیم احمدی نژاد بهتر است کناره گیری کند

Comment

• مناظره ی میر حسین موسوی با احمدی نژاد بیش از اینکه نجابت، متانت، و اصالت شخصیتی موسوی را نشان دهد و وقاحت و بی ادبی و کراهت رفتارهای توهین آمیز احمدی نژاد را به رخ بکشد برملا کننده این واقعیت بود که یا احمدی نژاد ضد انقلابی ترین و ستون پنجمی ترین رییس جمهور ایران است که این چنین تمام تاریخ انقلاب را در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به لجن می کشد و یا اینکه حقیقتا انقلاب اینقدر لجن و کثیف بوده است و ما خبر نداشته ایم.

Comment

• دکتر زهرا رهنورد با استقبال از بررسی پرونده تحصیلی وی تاکید کرد که هتاکی و پرونده سازی با اخلاق اسلامی سازگار نیست. به گزارش قلم*نیوز، این استاد دانشگاه، روندهای غیراخلاقی در فصل انتخابات بروز پیدا می*کند که رویه شدن آن یک خطر جدی است، به آنان که در مدرک تحصیلی بنده تشکیک می*کنند تذکر می*دهم لااقل اطلاعات خود را تکمیل کنند. رهنورد در پاسخ به سوال یک دانشجوی اصولگرا که از روی نوشته روزنامه ایران تهمت به رهنورد را می*خواند، در جمع پرشور دانشجویان دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد تهران شمال پاسخ داد: در چند روز اخیر برخی شبهات پیرامون مدرک تحصیلی بنده مطرح شده که نشان از تنگ آمدن برخی و دستاویز شدن به اقدامات مجعول و شائبه برانگیز می*دهد. رهنورد گفت: برای من جای این سوال باقیست که کسانی که به خود اجازه افترا می*دهند، آیا از سوابق مبارزاتی من خبر دارند؟ اولین آثار قرآن پژوهی من در سال 52 تا 54 منتشر شد و برخی کتاب*های من به زندان طی یک هفته منتشر گردید. وقتی که انقلاب شد، 10 جلد از مکتوبات من منتشر شد؛ 30 جلد کتاب تدوین کرده و 10 جلد از آن به زبان*های زنده دنیا ارائه شد. وی افزود: هتاکان امروز، دیروز در کوران مبارزات و خفقان رژیم ستمشاهی که من در سنگر مبارزه بودم کجا بوده*اند؟ آن زمان که به خاطر نگارش کتب ضد رژیم طاغوت تحت تعقیب بودم چه می*کردند؟ رهنورد افزود: کتاب حجاب پیام زن مسلمان را در آمریکا نوشتم و با تیراژ بیش از یک میلیون چاپ شد و جامعه آن روز را تحت تاثیر قرار داد و امروز هم به راه اسلام و امام و انقلاب افتخار می*کنم و از خدا می*خواهم در این مسیر ثابت قدم باشم. وی گفت: افتخار می*کنم که پله پله درس خواندم و بالا آمدم و اعتقاد دارم جایگاه علم و زیور دانش آن قدر قداست دارد که نباید از هر راهی و برای هر هدفی، به هر روشی دست یازید. رهنورد درتوضیح روند تحصیل خود گفت: در سال 47 وارد دانشگاه تهران شدم و در سال 51 در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل گردیدم، در سال 65 برای ارتقای دانش سیاسی و اجتماعی خود با شرکت در کنکور به دانشگاه آزاد اسلامی وارد شدم و فوق لیسانس و دکترای رشته علوم سیاسی به همراه 30 واحد مغایر و 39 واحد کارشناسی ارشد گذراندم. در سال 74 فارغ*التحصیل گردیدم. در فوق*لیسانس هنر نیز شرکت کردم و در سال 1373 از دانشگاه تهران فارغ*التحصیل گردیدم....

Comment

• مناظره موسوی و احمدی نژاد را دیدیم. فارغ از بحث برنده وبازنده ، مهمترین چیزی که به نظر آمد تفاوت خاستگاه فرهنگی دو نامزد بود .احمدی نژاد با ژستی حق به جانب ، مظلوم نما ، هتاک ، بی ادب ، فرافکن ، و کلا غیر فرهنگی و موسوی با نمایی متین ، مودب ، همراه با استرسی ناشی از بیان آنچه که در دل دارد وسخت است بیان کند ، با یکدیگر روبرو شدند. این همان تفاوتی است که باعث شده تا چنین موج سبزی راه بیفتد .چرا که مردم ما مردمی فرهنگی اگر نباشند ، فرهنگ دوست هستند. آنها همواره زیبایی را دوست دارند وبه ادب احترام میگذارند... اما مناظره : احمدی نژاد سه اشتباه استراتژیک انجام داد. اول حمله وحشتناک وغیر قابل باور احمدی نژاد در مقام ررقیب موسوی به هاشمی و ناطق و البته خاتمی. مهم البته هاشمی رفسنجانی وناطق نوری هستند . که اولی از یاران بسیار قدیمی رهبر ودومی رئیس دفتر بازرسی مقام رهبری می باشد. این تاکتیک باعث بد گمانی شدید رهبر انقلاب نسبت به احمدی نژاد خواهد شد. خوشبختانه احمدی نژاد از امشب دیگر نمیتواند روی حمایت های نهادهای درجه اول نظام حسابی باز کند ...

Comment

• ممنون که ریدید به کل سی سال نظام نکبت جمهوری اسلامی/ به نظر من مناظره امشب بین موسوی و احمدی نژاد برنده نداشت/ ولی یک بازنده بزرگ را معرفی کرد و آن بازنده کسی نبود جز ملت ایران

Comment

• Comment

• Comment

• دقایق پایانی این مناظره که متعلق به مهندس میرحسین بود و احمدی*نژاد در وقت خود صحبت*هایش را انجام داده بود چندین بار برای مخشوش کردن ذهن مهندس موسوی اقدام به قطع سخنان مهندس موسوی کرد که با مهندس موسوی به وی تذکر داد. به گزارش خبرنگار قلم*نیوز، در حالی*که مجری برنامه مناظره، شب گذشته به حجت*الاسلام کروبی و محسن رضایی متذکر شده بود که در خصوص دولت*های گذشته سخنی نگویند و آن دو نیز در مناظره شب گذشته، سخنی در این خصوص نگفتند، ولی امشب در مناظره مهندس میرحسین موسوی و دکتر محمود احمدی*نژاد، احمدی*نژاد بارها و بارها به تخریب عملکرد 24 سال گذشته به خصوص دوران مدیریت هاشمی و خاتمی پرداخت و با وجود اینکه میرحسین موسوی به صورت کاندیدای مستقل وارد صحنه انتخابات شده است پرسش و ایراد خاصی از سوی احمدی*نژاد در خصوص عملکرد نخست*وزیر دفاع مقدس مطرح نشد. همچنین متناسب با قوانین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و برخلاف اخلاق اسلامی احمدی*نژاد در جریان سخنان خود بارها و بارها بدون اشاره به ایراداتی که مهندس موسوی به عملکرد مدیریتی وی می*گرفت هاشمی و خاتمی و برخی از بزرگان نظام را متهم ساخت. همچنین براساس گزارش قلم نیوز، دقایق پایانی این مناظره که متعلق به مهندس میرحسین بود و احمدی*نژاد در وقت خود صحبت*هایش را انجام داده بود چندین بار برای مخشوش کردن ذهن مهندس موسوی اقدام به قطع سخنان مهندس موسوی کرد که با مهندس موسوی به وی تذکر داد. در پایان این مناظره و پس از سخنان پایانی مجری برنامه و خداحافظی با ملت ایران احمدی*نژاد مجددا سخنی را علیه مهندس موسوی مطرح کرد.

Comment

• مناظره ی میرحسین موسوی و محسن رضایی با آرامش و متانتی قابل تامل آغازشد. میر حسین موسوی در ابتدای جلسه متنی را قرائت كرد كه با عبارت " ادب مرد به ز دولت اوست" آغاز شد. اما جالب ترین قسمت حرف های او، سخن گفتن ازتشكیل معاونت حقوق بشر و شهروندی بود. امیدواریم بالاخره این وعده عملی و این معاونت تشكیل شود . و البته امیدواریم این معاونت بتواند انتظارات را عملیاتی كند.

Comment

• میر حسین موسوی در مناظره با محسن رضایی نسبتا موفق عمل کرد در حالیکه برنامه های آقای محسن رضایی عمدتا برنامه های اقتصادی بود و همان برنامه اقتصادی نیز گنگ و مجهول بود .اما تاکید دوباره مهندس موسوی بر نبردن آبروی دیگران و عدم دخالت در امور شخصی دیگران بسیار تحسین برانگیز بود .

Comment

• Comment

• Comment

• Tehranis pour intro streets
                              ... mostly in support of Mousavi after TV debate with Ahmadinejad

Comment

• Comment

Working...
                                X